top of page

Algemene Voorwaarden

Artikel 1 – Identiteit  

Dit zijn de algemene voorwaarden van Inspired by Jaimy 

Naam ondernemer: Inspired by Jaimy 

Geregistreerd aan: Wilhelminastraat 19, 3373 AR Hardinxveld-Giessendam 

E-mailadres: Info@inspiredbyjaimy.nl

Kvk-nummer:  64182436

BTW-nummer: NL002349343B46

Dit is geen bezoekadres, dit is alleen het retouradres 

Artikel 2. | Algemeen    

2.1 De Algemene Voorwaarden van Inspired by Jaimy zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Inspired by Jaimy. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met Inspired by Jaimy via: Info@inspiredbyjaimy.nl

  

Artikel 3. | Overeenkomst en Bestelling  

3.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Inspired by Jaimy verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Inspired by Jaimy de enige eigenaar van de producten.

3.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling. Voor een factuur incl. btw, kunt u altijd een mail sturen naar: Jaimybassa@outlook.com deze zullen wij u dan opsturen.   

3.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6) maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen. 

Artikel 4. | Betaling en Betaalmethoden 

4.1 Bij Inspired by Jaimy kunt u kiezen uit 2 beveiligde betaalmethoden: Ideal en Paypal.

4.2 Als Inspired by Jaimy per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld. 

4.3 Alle productprijzen op www.inspiredbyjaimy.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. 

Artikel 5. | Levering 

5.1 Inspired by Jaimy levert bestellingen via de koeriersdienst DHL. 

5.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of meerdere keren niet thuis was toen DHL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Inspired by Jaimy de extra kosten bij u in rekening. 

5.3 Inspired by Jaimy verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Wij streven er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt of vertraging heeft) laten wij u dat onmiddellijk weten. 

5.4 Tot het moment van levering draagt Inspired by Jaimy verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u. 

5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Inspired by Jaimy zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt. 

  

Artikel 6. | Zichttermijn 

6.1 Inspired by Jaimy streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen 7 werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar: Jaimybassa@outlook.com dan sturen wij u een retouretiket. 

  

Artikel 7. | Retourneren & Omruilen 

7.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, 7 werkdagen de tijd om het product terug te sturen. 

7.2 Het retourformulier moet altijd bij de retourzending worden bijgevoegd. 

7.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar: 

Inspired by Jaimy 

Wilhelminastraat 19 

3373 AR Hardinxveld-Giessendam 

  

7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.   

7.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

    

7.6 Restitutie vindt plaats binnen 7 werkdagen na ontvangst en controle.

7.7 Inspired by Jaimy kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 8. | Garantie 

8.1 Na het zichttermijn van 7 werkdagen (artikel 6.1) geeft Inspired by Jaimy een maand garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar: Info@inspiredbyjaimy.nl 

8.2  Inspired by Jaimy zal u een passend alternatief voorstellen, maar Inspired by Jaimy besluit welke van de volgende opties wordt gekozen. 

• Reparatie , Vervanging of Restitutie.

8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 7 werkdagen na ontvangst en controle. 

8.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren mits anders gecommuniceerd. 

8.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is. 

Artikel 9. | Copyright 

9.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door Inspired by Jaimy zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Inspired by Jaimy mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt. 


Artikel 10. | Geschillen 

10.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

Artikel 11. | Naar wens of maatwerk bestelde producten.

Producten die niet standaard in de collectie opgenomen zijn die wij rechtstreeks voor de consument bestellen, of of maat gemaakte artikelen nemen wij niet retour.

bottom of page